Tysk

Eisbrecher - Eiszeit

16. november 2012 af Fallow (Slettet)

Darf ich leben ohne Grenzen? Nein das darfst du nicht = Skal jeg leve uden grænser? Nej, det skal du ikke
Lieben trotz der Konsequenzen? Nein das darfst du nicht = Elske dem på trods af konsekvenserne? Nej, det skal du ikke
Darf ich sein so wie ich bin? Nein das darfst du nicht = Skal jeg være, som jeg er? Nej, det skal du ikke
Darf ich suchen nach dem Sinn? Nein das darfst du nicht = Skal jeg søge efter meningen? Nej, det skal du ikke

Die Kälte zieht in alle Knochen = Kulden trækker i alle knogler
Und die Glieder werden schwer = Og leddene er svære
Sie haben mir mein Herz gebrochen = De har knust mit hjerte
Es schlägt doch es lebt nicht mehr = Det slår, men det lever ikke længere

Eiszeit und wir sind verloren im Meer = Istid, og vi er forlovede i havet
Eiszeit und das Atmen fällt so schwer oh = Istid, og vejrtrækningen er så hård, åh
Eiszeit mit dir werd ich untergehen = Istid, med dig vil jeg gå ned
Eiszeit und nie wieder auferstehen = Istid, og aldrig igen genopstå

Darf ich meine Träume leben? Nein das darfst du nicht = Skal jeg udleve mine drømme? Nej, det skal du ikke
Meinem feind die Hände geben? Nein das darfst du nicht = Give mine hænder til fjenden? Nej, det skal du ikke
Darf ich mein schwarzes Herz verschenken? Nein das darfst du nicht = Skal jeg give mit sorte hjerte væk? Nej, det skal du ikke
Darf ich für mich selber denken? Nein das darfst du nicht = Skal jeg tænke på mig selv? Nej, det skal du ikke

Schlaf ein mein Herz = Mit hjerte falder i søvn
Und komm zur Ruh = Og kommer til at hvile
Schlaf ein mein Herz = MIt hjerte falder i søvn
Die Welt friert zu = Verden fryser til
Schlaf ein Schlaf ein mein Herz = Mit hjerte sover


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2012 af Irms (Slettet)

Sikke et godt digt :-)!


Skriv et svar til: Eisbrecher - Eiszeit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.