Matematik

Bevis for determinant.

20. november 2012 af Jona5336 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, har vedhæftet min opgavebeskrivelse, er i opgave 3 over arealberegning. Håber nogen kan hjælpe mig med det.

Vedhæftet fil: vektor.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad søger du hjælp til der? Der er jo en detaljeret vejledning i selve opgaven.


Svar #2
20. november 2012 af Jona5336 (Slettet)

opgave 1 og 2 har jeg løst, det er punkt 3 der driller, kan ikke helt se hvordan man gør det. er helt med på de andre :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der er 6 delspørgsmål under Opg 3. Hvad er det, du ikke forstår i forklaringerne? Du kan ikke helt se det? Men hvor langt kan du se?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2012 af hbhans (Slettet)

Idet jeg refererer til den nederste figur på side 1 fås:

Vinklen (â,b) = (â,a) + (a,b) = (a,b) - π/2     vinklerne regnes med fortegn  mod uret.

hvilket føre til at  âb = ιaι·ιbι·sin(a,b), som er arealet af det udspændte parallelogram.

 


Skriv et svar til: Bevis for determinant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.