Matematik

Solve

22. november 2012 af Snlrt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Hvordan laver jeg nedestående opgave?. Skal jeg bare solve udtrykket i maple?

Solve the following differential equations.

a. y'=x/(y2+1);
 

b. y'=√((xy) )(x>0), with the initial value condition y(1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2012 af HTXnørden (Slettet)

Nej... Der skal lidt mere til... Du skal skrive:

with(DEtools)
dsolve(diff(y(x), x) = x/(y2+1))
dsolve(diff(y(x), x) = sqrt(x·y), y(1))

Hvad angår din initial conidition i b'eren, så mangler du at angive, hvad y(1) er lig med. Hvis du finder ud af det, så erstat teksten for neden;

dsolve([diff(y(x), x) = sqrt(x·y), y(1) = SKRIV HER])

Er ikke 100 % sikker på at det er korrekt.. men prøv =P Held og lykke 


Skriv et svar til: Solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.