Matematik

Sekanthældning

26. november 2012 af navnebruger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej genier.
Nu sidder jeg her med noget differential regning, som jeg ikke helt forstår. 

b) Beregn sekanthældningen PQ= f(x)-f(-2)
                                                                  x-(-2)
svarende til punktet Q(x,f(x)), hvor:                                                 
1) x= -1.9, x= -1.99,…
2) x= -2.1, x = -2.01,...

Er der nogle der kan give et eksempel på hvordan man beregner sekanthældningen, og hvad formlen er? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Formlen har du jo selv givet. Benyt forskriften for den givne funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2012 af YesMe (Slettet)

Mange ting.


Skriv et svar til: Sekanthældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.