Matematik

Hjælp til regnestykke

26. november 2012 af FritzaFritz (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvis jeg har et budjob til 32 kr. i timen - og jeg arbejder 2 1/2 time hver mandag til fredag - hvad tjener jeg så om ugen?
Hvad bliver det om året når jeg holder syv uger fri uden løn?

Det ville være virkelig dejligt hvis der er en der kan hjælpe møg med denne her problemregning! Det er egentlig kun sidste spørgsmål, det første er nemt, jeg har lavet andre der var meget sværere, jeg ved ikke hvorfor jeg finder denne her så streng. Men vil i ikke være søde at hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af PeterValberg

ugeløn = 5·2,5·32 =

årsløn = (52-7)·ugeløn =

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
26. november 2012 af FritzaFritz (Slettet)

Tusind tak! :)

Skriv et svar til: Hjælp til regnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.