Matematik

hjælp

29. november 2012 af Aleynaa

Om funktionerne f og g vides, at f '(−3) = 2 og g '(−3) = −7. Angiv (f − g)'(−3).
Desuden vides, at f '(1) = −4 , f '(4) = 1, g '(6) = 1 og g '(1) = −3.
Bestem (f − g)' i yderligere et punkt, og derefter (f + g)' i samme punkt


Kan nogen ghælpe med denne opgave :) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2012 af peter lind

Du skal bruge at (f-g)' (x)= f'(x)-g'(x) og den tilsvarende med +

I den anden række angives en værdi fo f'(1) og g'(1)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.