Matematik

Integralregning

04. december 2012 af jesperthenerd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Beregn de bestemte integraler:  , forklar resultaterne (fx ved graf)

f(x)=-x^2+6x-5
g(x)=x^2-4x+3

 

hvordan udregnes dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2012 af PeterValberg

Hvis du skal bestemme bestemte integraler, så kræver det oplysninger om øvre og nedre grænse,
hvilket du ikke har oplyst.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. december 2012 af jesperthenerd (Slettet)

Årh undskyld min fejl.

f(x)= øvre: 5, nedre:1

g(x)= øvre: 3, nedre:1

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2012 af mathon

 

                                 15(-x2+6x-5) dx

 

                                 13(x2-4x+3) dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.