Matematik

Potensudvikling

05. december 2012 af MetteNielsen1993 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjel til den vedhæftede opgave c. 

I de andre opgaver fik jeg resultaterne:

a) a=-0,9781 og b=43,70

b) x=2,987

tak :)

Vedhæftet fil: Dok5.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2012 af LLLLLLLLLLLLLLLL

1 + r= (1+rx)a

Faldhøjden stiger med 50%, dvs. rx = 0.5

Du skal finde ry, og a kender du (hvis du har regnet korrekt).


Skriv et svar til: Potensudvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.