Matematik

Ligningssystem

09. december 2012 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

Hvordan løses følgende ligningssystem?

3(3x-y) = 5x - y + 1

4x 2y + 1 = (12x + 8 ) : 4

Mange tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2012 af mathon

 

    

                     3(3x-y) = 5x - y + 1

                     9x - 3y = 5x - y + 1

               I:   4x - 2y = 1

 

 

                    4x + 2y + 1 = (12x + 8 ) : 4

                    4x + 2y + 1 = 3x + 2

               II:   x + 2y = 1                                                HVIS dit glemte tegn er +


Skriv et svar til: Ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.