Matematik

trekantens areal og sinus?

12. december 2012 af nunu21 (Slettet) - Niveau: C-niveau


Opgave 1 Figuren viser en trekant, hvor
vinkel A = 480, siden b = 17 og siden c = 15

a) Beregn trekantens areal

Vedhæftet fil: Trekant opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du mener sikkert, at vinkel A = 48º .

Benyt, at T = (1/2)·bc·sin(A) .


Svar #2
12. december 2012 af nunu21 (Slettet)

Ja, fejl .. godt du selv lige fixede den (:
Tusind tak!! :D


Skriv et svar til: trekantens areal og sinus?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.