Matematik
HASTER!! kvotientrækker
nogen der kan give et bevis for sum af endelig og uendelig kvotientrækker??
Svar #1
13. december 2012 af Andersen11 (Slettet)
Vis at
∑ni=0 qi = (1 - qn+1) / (1 - q) ved at se på produktet
(1 - q) · ∑ni=0 qi = ∑ni=0 qi - ∑n+1i=1 qi .
Når |q| < 1 lader man til sidst n gå mod uendelig.
Svar #2
13. december 2012 af miahansen2100 (Slettet)
selvom jeg ikke forstod noget af det, så tak :)
Skriv et svar til: HASTER!! kvotientrækker
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
