Matematik

covarians

12. januar 2013 af thomaslarsen90 (Slettet)

a_i = G * alpha_i

n_i = a_i * X

 

Jeg ved, at covariansen af X er h.

Beregn nu cov(n_i , n_j)


Svar #1
12. januar 2013 af thomaslarsen90 (Slettet)

er der ingen, der vil hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det var måske en ide at starte med at forklare, hvad de forskellige størrelser er.


Svar #3
13. januar 2013 af thomaslarsen90 (Slettet)

Størrelsen betydning har ikke noget at sige for udregningen.


Svar #4
13. januar 2013 af thomaslarsen90 (Slettet)

covariansen giver 1 hvir i=j og 0 ellers, men jeg kan ikke se hvorfor


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Der gælder vel at covariansen af x med x er

σ(x,x) = σ2(x),

σ(aix,ajx) = aiaj·σ2(x),

hvis ellers ai og aj er konstanter.


Svar #6
13. januar 2013 af thomaslarsen90 (Slettet)

hmm.. ok, tak for dit svar


Skriv et svar til: covarians

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.