Matematik

blækmat

13. januar 2013 af 120867Per (Slettet) - Niveau: 8. klasse

beregn rumfanget af en vandtank

l=9 H=3 b=4

hvor mange liter kan tanken rumme?

hvor højt vil vandet stå hvis der hældes 81000liter i?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2013 af joggejuul (Slettet)

Har du uploadet det samme spørgsmål 3 gange. 
Lad venligst være med at spamme!


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2013 af ChemistryIsKey

Rumfanget af vandtanken (betragtes som en kasse) har formlen:

     V = l * h * b = 9 m * 3 m * 4 m = 108 m= 108.000 L

 Du kan finde højden ved:

     V = l * h * b ⇔

     h = V / (l * b) = 81 m3 / (9 m * 4 m) = 81 m3 / 36 m2 = 2.25 m


Skriv et svar til: blækmat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.