Projektopgaven (9. kl.)

Problemformulering

14. januar 2013 af trisommer
Hej, jeg har projektopgave næste uge med overemnet : forandring og underemne : underholdning
Jeg har dog lidt svært ved at finde problemstillingen, hvad er det første problem i tænker på når i høre Underholdning?
Jeres bud ville hjælpe rigtig meget

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2013 af OneDirectionLove (Slettet)

Du har valgt et rigtig svært underemne. Hvis jeg havde overemnet "forandring", ville jeg tage noget om hvordan menneskerne, transportmidlerne eller bare verden generelt har ændret sig igennem tusinder af år.

Men når jeg hører ordet underholdning tænker jeg på, hvordan unge mennsker har udviklet sig igennem mange år. Før i tiden kunne de sagtens lave noget aktivit uden alt det elektriske. I dag er det mobilen, computeren og ipod'en der bliver vægtet højst. Altså noget med at det er svært at få unge til at lave noget i fritiden, uden at mobilen hele tiden er ved dem.

Det kunne også være hvordan underholdning har udviklet sig gennem tiden. Folk forventer hele tiden nye ting ved liveshows osv.

Håber du kunne bruge noget. Hvis jeg skal uddybe noget af det, så bare skriv. :)

 

//Nicoline Nielsen


Svar #2
14. januar 2013 af trisommer

Jeg har også tænkt på noget med liveshows eller måske gameshows. Fx. er der de shows i japan, hvor de går helt amok, jeg syntes personligt at det er for meget og frygter at vores shows i Danmark da jeg syntes det er for meget. Jeg kunne meget bedere li de gamle "shows" som lykkehjulet.

 

Jeg syntes også at gameshows som Fristet på Tv3 går over gevind, jeg så det fordi at jeg ikke kan lade vær, fordi det er sjovt at se hvor dumme de er og se deres grænser blive brudt, for det bliver de. Jeg så at de skulle skifte navn i et år, spise et råt æg bare for at gå videre i et spil om penge.

Jeg ved ikke om man kunne lave et projekt om det, men jeg syntes det lyder meget spændene


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. januar 2013 af OneDirectionLove (Slettet)

Ja, det er blevet udviklet meget i de sidste år. Folk er blevet sådan at de forventer mere og mere. Både af sig selv og andre.

Det er blevet så skørt i tv-programmer. Det er som om at folk tror at de bliver glemt, hvis de ikke gør noget helt usædvanligt. Jeg synes det er et godt emne. :)


Skriv et svar til: Problemformulering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.