Matematik

HJÆLP!

21. januar 2013 af SohailS (Slettet)

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af Masood5 (Slettet)

(22+2)+22 =10

(3/3)+32 = 10

Så har jeg ikke lyst til at lave flere :p


Svar #2
21. januar 2013 af SohailS (Slettet)

:P bare for sjov går i 5 klasse :P

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2013 af SuneChr

(4! / 4) + 4   = 10

(52 / 5) +  5  =  10

Andre skal også ha' chancen.

Nåh, da, der forsvandt Sohail.


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.