Matematik

Potensvækst sætning

27. januar 2013 af JustMyName (Slettet)

Hej. Jeg skal forklare potensvækst sætning i morgen. Er lidt lost i forhold til at forklare.

Har forklaret lidt, ved ikke om det kan uddybes?

http://i45.tinypic.com/14p36s.png . Følg linket for min forklaring. Mangler at forklare det første og sidste skridt.

 

Mvh. JustMyName


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2013 af hbhans (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2013 af mathon

 

                                                        f(x) = y = b•xa

                                                        f '(x) = b • a • xa-1 = (a/x) • (b•xa) = a • (y/x)


Skriv et svar til: Potensvækst sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.