Matematik

ey?

29. september 2005 af 61331476 (Slettet)
hey jeg skal beregne vinklerne med 2 decimaler i en trekant der har siderne: 6,45cm 5,32cm 7,33cm.

hvordan??

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

1) Ubrugelig overskrift!
2) Hvorfor dælen opretter du to tråde med samme indhold?
3) Brug cosinusrelationerne.

Svar #2
29. september 2005 af 61331476 (Slettet)

jeg kom til at trykke enter 2 gange =( sorry all... ja latterlig overskrift sry

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2005 af 60dværge (Slettet)

ja brug cosinu relationer c = b · cos(A) + a · cos(B) eller c2 = bc · cos(A) + ac · cos(B).
Men ved ikke helt hvordan du bruger dem i denne opg....

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2005 af danielruhmann (Slettet)

Hvis vi siger, at:
a = 6,45cm
b = 5,32cm
c = 7,33cm.

så er vinklerne:
A = 58,78
B = 44,56
C = 76,67

Trekantens areal = 16,67

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2005 af fixer (Slettet)

#4 Spørgsmålet lød helt præcist:

"hvordan??"

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. september 2005 af danielruhmann (Slettet)

#5 Når han overhovedet ikke selv har prøvet, er der ingen ide i at hjælpe. At han får resultaterne får han ikk meget ud af, hvis han ikke ved, hvordan han kommer til dem.

#0 prøv at sætte dine længder ind heri.:

cos(A)=(b^2+c^2-a^2)/(2bc)

cos(B)=(a^2+c^2-b^2)/(2ac)

cos(C)=(a^2+b^2-c^2)/(2ab)
eller
C=180-A-B=

Svar #7
29. september 2005 af 61331476 (Slettet)

tak for hjælpen ihvertfald =(

Skriv et svar til: ey?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.