Matematik

hjælp er lidt i nød

30. januar 2013 af simon199999 (Slettet)

Hvad sker der når noget er opløftet i -? Så som 3^-2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt definitionen a-n = 1 / an . Derfor er

3-2 = 1 / 32 = 1/9


Svar #2
30. januar 2013 af simon199999 (Slettet)

Kan vi godt bruge 3a^-2 i dette tilfælde? Måske??


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Jeg ved ikke, hvor du skal bruge det. Der gælder

3a-2 = 3/a2


Skriv et svar til: hjælp er lidt i nød

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.