Matematik

Problemregning og færdighedsregning

31. januar 2013 af shila159

Hej allesammen! 

Jeg skal til terminsprøver i næste uge fra mandag til onsdag. Jeg skal have matematikprøver på onsdag. Jeg får ret mange fejl i færdighedsregning! (fik 12 fejl i min sidste!!) Og også i problemregning! 

Derfor ville jeg høre om i havde nogle ideer til hvordan man kunne forbedre det? Altså hvis man kan andet end at øve? 

Det er nemlig tiden man får, der stresser mig! Det er for de fleste meget lang tid, men jeg når bare aldrig at blive færdig?? Har i ideer til hvordan jeg kunne sætte mit tempo lidt op? Det er ikke fordi jeg ikke kan finde ud af at regne opgaverne, bruger bare ret lang tid på at finde en løsning på nogle af opgaverne.. :-( 

Er der evt. nogle der har nogle hjemmesider, hvor man kan finde gamle problem- og færdighedsregninger, som man kunne øve sig på? 

På forhånd tak!  :-D 


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2013 af thecartman

Generelt har jeg fået at vide, at hvis man, f.eks. i færdighedsregning, støder ind i en opgave, som man ikke lige kan løse med det samme, så spring den over og lav alt det som du godt kan hurtigt. Når du så er færdig med alle de opgaver, som du nemt kan løse, kan du gå i gang med de opgaver, som du har lidt sværere ved.

Ved ikke om det kan hjælpe?


Svar #2
31. januar 2013 af shila159

Ja, det gør jeg også, og det er en rigtig god måde at gøre det på! Jeg aner ikke rigtigt hvad der tager mig så lang tid? De fleste fra min klasse er færdig efter en halv time, og på det tidspunkt er jeg kun færdig med første side.. Jeg når nemlig aldrig at rette det igennem, og det er nok det der får mig til at have så mange fejl? Måske man skulle have et ur på, så man kan holde øje med tiden? :-) 

- Og tak for dit svar alligevel! :-D


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. januar 2013 af thecartman

Ja, at holde øje med klokken er en god ting. Det tager dig sikkert længere tid fordi du er nervøs?, så måske er det også det du skal arbejde med.

Svar #4
31. januar 2013 af shila159

Ja, du har nok ret.. Det skal jeg arbejde på! :-/ Jeg bliver bare så stresset når jeg ser at andre bare sidder og kigger ud, fordi de er færdige. Og så måske bare springe over de opgaver som er lidt sværerer og lave dem til sidst? :-D

- Mange tak for hurtigt svar! :-D


Brugbart svar (1)

Svar #5
31. januar 2013 af thecartman

Det jeg altid gjorde var at fokusere på mit papir, og ikke kigge på andet end det og klokken i færdighedsregning. Du skal ikke tage dig af at nogen er hurtigere end dig selv. Og ja spring de opgaver, som du har svært ved over og løs alle dem du ikke har besvær ved først. I færdighed tæller hver opgave jo lige meget.


Svar #6
31. januar 2013 af shila159

Ja! Mange tak for dine gode svar! Og det var hurtigt! Fik nogle færdighedsopgaver som  jeg kunne øve mig på sidste år, så dem øver jeg mig bare på nu! :-D 

- Men hvad med Færdighedsregning? Er der måske nogle hjemmesider hvor man kan finde "prøveark", som man kan øve sig på, måske nogle fra de foregående år? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #7
31. januar 2013 af thecartman

Fandt lige en hjemmeside. Ved ikke hvor gode prøverne er, men der er nogle eksempler:

http://www.sysform.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=218


Svar #8
31. januar 2013 af shila159

Hov undskyld! Mente problemregning, det må du meget undskylde! men tak alligevel! Dem kan jeg også bruge! ;-)  

- Er du ekstra sød at finde en problemregningsopgave til mig? :-))


Skriv et svar til: Problemregning og færdighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.