Dansk

vandsiret?

31. januar 2013 af chokolade3 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvad betyder når noget er vandsiret? fx et ansigt. Jeg har set nogle billeder og læst hvad det er men kunne ikke forstå det.. Er der nogle der kan komme med en forklaring? 

- tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det hedder vansiret. Det har ikke noget med vand at gøre. At vansire betyder at beskadige eller ødelægge et menneskes udseende. Sammenlign med ordet vanskabt.

vansiret = skamferet


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2013 af mathon

 

    vansire = skæmme = forringe mht. udseende; misklæde


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. februar 2013 af rakijovic

Dårlig ordvits:

vandsiret = beskadiget af vand

(Høhø.)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: vandsiret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.