Generelt

Hjælp

02. februar 2013 af Henrik2200 (Slettet)

Når man får 02 på gymnasiet er det altså 2?

også mit andet spg.

Når man skal beregne karakter på gymnasiet og man har fået 02, skriv man så 02 eller bare 2? Samt dividere du med antal fag, eller tæller man mundtlige og skriftlige karakter sammen?

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2013 af Promethium (Slettet)

02 er 2

 

hvis du har fået karaktere i 10 fag skal du ligger dem sammen og dividere det med antal fag

 

f.eks. 2+4+7+7+7+4+2+10+7+12 =62

som du så dividerer med de 10 som er antal fag

62/10 = 6,2 som så er dit gennemsnit


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. februar 2013 af LeonhardEuler

Det er forkert, for C vægter 1, B; 1,5 og A; 2.


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. februar 2013 af LeonhardEuler

Se link

http://softit.dk/snit.asp

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. februar 2013 af Promethium (Slettet)

Ja hvis man tæller vægtning med.

Da dit link ikke har alle fag som kan vedr. naturvidenskabeligelinjer 

 

vil jeg nok anbefale http://karakterberegner.dk/index.html

Da den har både STX, HHX, HTX og HF


Svar #5
02. februar 2013 af Henrik2200 (Slettet)

Okay jeg har f.eks fået 02,02(Afsætning) 4,4(Dansk) 4,7(Engelsk) 4,4(Spansk) 4(Samfundsfag) ,4(IØ) 02,02(Matematik) 4,02(VØ) = Karakterne giver i alt 40. Samt at jeg har 8 fag skal jeg så dividere 40 med de 8 fag. Eller skal jeg dividere med de 14 karaktere jeg fået?


Brugbart svar (1)

Svar #6
16. februar 2013 af anonym357 (Slettet)

Først skal du plusse alle de karakter du har fået
Efter når du får resultatet
Skal du dividere resultatet med så mange fag du har
Til sidst det resultat bliver så dit gennemsnit


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Man skal normalt beregne det vægtede gennemsnit, se #2.


Brugbart svar (1)

Svar #8
16. februar 2013 af anonym357 (Slettet)

Spurgt

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.