Geografi

Italien Geografi

03. februar 2013 af eljanlar (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle

 

Er der nogen der kan hjælpe mig. Hvad er Italiens nordligste,sydligste,østligste og vestligste punkt i længde og breddegrader. Hvor man grader strækker landet sig over fra nord til syd, fra øst til vest


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2013 af SuneChr

Vedhæftet fil:SP 0502130224.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #2
05. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Politisk set hører en ø som Lampedusa (35º30'N, 12º36'E) med til landet Italien.

Pelagie Islands map.png

Se http://en.wikipedia.org/wiki/Geography_of_Italy#Extreme_points


Svar #3
05. februar 2013 af eljanlar (Slettet)

Mange tak til jer begge.

Jeg er lidt itvivl omkring det første svar med at man kan omregne til minutter ved at gange med 60.

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. februar 2013 af SuneChr

36,6445º = 36º + 0,6445º = 36º  0,6445·60 '  = 36º 39 '


Svar #5
05. februar 2013 af eljanlar (Slettet)

Undskyld mig. Skal jeg bruge denne udregning til at finde svaret på nedenstående spørgsmål ?

Eller skal jeg bare skrive de nævnte 4 grader ind som du har indsat på kortet

Hvad er Italiens nordligste,sydligste,østligste og vestligste punkt i længde og breddegrader.

 

Hvor man grader strækker landet sig over fra nord til syd, fra øst til vest.


 

Tak for din store hjælp.  

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
05. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Se linket i #2:

Nordligste bredde:           47º  5' N
Sydligste bredde:            35º 29' N
---------------------------------------------
Udstrækning i bredde:     11º 36'

Østligste længde:             18º 31' E
Vestligste længde:             6º 37' E
---------------------------------------------
Udstrækning i længde:      11º 54'


Skriv et svar til: Italien Geografi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.