Engelsk

Oversæt en lille tekst fra engelsk til dansk! Meget vigtigt

03. februar 2013 af PelleS (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har ikke lige haft tid til at lave det her men håber at nogen vil være sød og hjælpe mig. Jeg har haft virkelig travlt og er virkelig stresset. Det er ikke en stor opgave. Det er bare en lille tekst jeg skal oversætte fra engelsk til dansk. Her kommer den:

Like I’m standing here and nuttin’s happenin’. Diggit, man,
  what’s in this here world for me? Except I gotta give, give, give.
  I’m tired of bein’ a halfpast nuttin’. I’ve come into this stone
  world of streets, with all its livin’, laughin’, cryin’, and dyin’.
  A world full of backyards, rooftops, and street sets, all kinds of
  people and acts, of hustles, rackets, and eyedropper drugs. A
  world of those who is and those who ain’t.

Håber at der er nogen der hjælper mig.. :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2013 af rakijovic

Hjælpe - ja. Lave dine lektier for dig - nej.

Til syvende og sidst handler det hele blot om at prioritere rigtigt.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. februar 2013 af Stygotius (Slettet)

Hvad er det for noget amerikansk lort ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. februar 2013 af ThuyNhi (Slettet)

Det kaldes ikke at hjælpe :) Men at "lave" dine lektier.


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. februar 2013 af rakijovic

Hæhæ... Stygotius – en sprogets ekvilibrist. ;)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Svar #5
03. februar 2013 af PelleS (Slettet)

Har prøvet på at oversætte den men ved ikke om den er helt rigtigt:

Ligesom jeg står her og nuttin´s det der sker. Diggit, mand,
hvad er der i denne her verden for mig? Undtagen det at jeg skal give, give, give.
Jeg er træt af at være en halv past nuttin. Jeg er kommet ind i denne sten
verden af gader, med alle dens liv, grin, græd, og død.
En verden fuld af baggårde, hustage, og gade sæt, alle former for
mennesker og handlinger, af tyve, ketsjere, og pipetteværktøjerne piller. En
verden af dem, der er, og dem der ikke er.


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. februar 2013 af GreenStone (Slettet)

nuttin's = nothing = ingenting 
diggit = dig it/digg it = fat det


Svar #7
03. februar 2013 af PelleS (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)

 


Skriv et svar til: Oversæt en lille tekst fra engelsk til dansk! Meget vigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.