Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP - finansielle sektor

05. februar 2013 af jofri34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Er i gang med SRP og har inderligt brug for hjælp da der kun er få dage til jeg skal aflevere, og kan simplthen ikke finde noget til min analyse.. Den lyder: Der ønskes en analyse af den politiske regulering af den finansielle sektor i perioden fra ca. 1945 og frem til i dag.

Jeg havde tænkt mig at tage udgangspunkt i EU og USA, da et skal være så globalt som muligt. Mine fag er International økonomi A og Samtidshistorie B.

Er åben for alle forslag, links osv. bare en eller anden form for hjælp, for er seriøst kørt fast, og minne vejledere har ikke været ret gode til at vejlede.. 

På forhånd tak! 


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. februar 2013 af CoSMoS

Det er godt nok noget af et omfangsrigt spørgsmål. Har du slet ingen kilder eller andet materiale at gå ud fra på nuværende tidspunkt, til det aspekt af opgaven?


Svar #2
05. februar 2013 af jofri34 (Slettet)

Jeg fik hjælp af en bibliotikar til at finde bøger rundt i landet som omhandler den finansielle sektor, men det virker umiddelbart umuligt at finde frem til den konkrete regulering af den finansielle sektor. Derfor har jeg i stedet prøvet at finde ud af hvornår den keynesianske politik kommer til at spille en rolle, og hvornår den monetariske politik igen bliver anvendt.. Dernæst havde jeg også tænkt mig måske at komme ind på udviklingen inden for EU samarbejdet mht. til etableringen af et fælles finansielt marked igennem årene. Men mener måske ikke selv at det besvarer spørgsmålet fyldestgørende..?

 


Skriv et svar til: SRP - finansielle sektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.