Generelt

URKUND!

13. februar 2013 af Manu0407 (Slettet)

Hej! Jeg vil gerne sende en opgave en til urkund så jeg kan se om jeg har kopiret meget af fra nettet, men jeg er i tvivl om hvordan jeg sender den ind?

Hvordan gør jeg????


Brugbart svar (3)

Svar #1
13. februar 2013 af VirginioFK (Slettet)

Så længe du har fået en mail til din lærers Urkund, sender du blot din opgave vedhæftet i en mail og sender den til Urkund. Blot for at gøre det overskueligt for din lærer skriv din opgaves navn og dit eget navn i emnefeltet og tryk send. Urkund bør efter et lille stykke tid sende en bekræftigelse på at din mail er blevet modtaget:-)

 


Brugbart svar (3)

Svar #2
13. februar 2013 af Phthalaten (Slettet)

Så vidt jeg kan se, skal du bare gå ind under students-->upload-->create account, og så kan du forhåbentlig finde vej frem derefter.

Men kunne det ikke være en idé at omformulere det du har fundet, i stedet for at tjekke om man kan spore det tilbage. Hvis du skriver det om, burde de fleste spor forsvinde, og derudover lærer du også mere ved det, end du gør ved at trykke kopier og sæt ind.

Ikke for at virke som en sur gammel mand, men jeg ville foreslå dig at droppe kopiering fra nettet, og i stedet gøre en indsats for at lære de ting du skal skrive om, så du kan videreformidle det med dine egne ord.


Brugbart svar (3)

Svar #3
13. februar 2013 af Moderatoren

Test dig selv og lær hvad plagiering er, her: https://www.studieportalen.dk/Tests/Test.aspx?id=165

 

læs mere på Stopplagiat.nu


Skriv et svar til: URKUND!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.