Matematik

Regneudtryk...

18. februar 2013 af Liiiiiiiiiiiiiiine (Slettet)
Hej!
Kan jeg få en rigtig god forklaring på hvad et regneudtryk er? ;)
Altså hvad mener man når der foreksempel i en opgave står: Skriv et regneudtryk, der viser hvor meget August vinder...?

-På forhånd, tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Et regneudtryk er en formel, for eksempel 2x2 + 3x -5 .


Svar #2
18. februar 2013 af Liiiiiiiiiiiiiiine (Slettet)

Aha.. Jamen tak skal du have ;D

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2013 af 123434 (Slettet)


Svar #4
18. februar 2013 af Liiiiiiiiiiiiiiine (Slettet)

#3

En uge er der tre Lotto-vindere af hovedgevinsten på ialt 1.256.400.


Den ene af vinderne er en klub med to spillere, August og Carlo.
Opg.
A) Hvor stor en brøkdel af hovedgevinsten vinder August?
B) Hvor mange penge vinder August?
C) Skriv et regneudtryk, der viser hvor meget August vinder.

A) = 1/3
B) 418800 kr.
C) ....


Hvad skal jeg i C)eren...? :)

-På forhånd, tak.

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2013 af 123434 (Slettet)

A)Der er 3 vindere i alt. Den ene vinder er i en gruppe på 2 personer

Der er 5 personer i alt om at dele gevinsten.

Han må få en 1/5

B og C) 1256400/5=251280

Ret mig endelig, hvis jeg har lavet fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Fremgangsmåden i #5 er forkert.

Lottogevinsten deles i tre lige store dele. August og Carlo skal så dele den ene tredjedel, så August vinder brøkdelen

(1/2)·(1/3) = 1/6

Beregn så (1/6) af hovedgevinsten, dvs 1.256.400/6 = 209.400kr.


Svar #7
18. februar 2013 af Liiiiiiiiiiiiiiine (Slettet)

#5

Hvaaad??

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Prøv at artikulere dit spørgsmål lidt mere tydeligt. Hvad forstår du ikke i svaret i #6?


Svar #9
18. februar 2013 af Liiiiiiiiiiiiiiine (Slettet)

Har ikke kommenteret dit indlæg, altså #6??
Læser den lige igennem nogle gange, så jeg er HELT med...

Svar #10
18. februar 2013 af Liiiiiiiiiiiiiiine (Slettet)

#6

Så, nu er jeg med!
Jamen mange tak da... ;)

Brugbart svar (0)

Svar #11
04. september 2019 af Balnca (Slettet)

Hej nogen der vil hjælpe mig


“ skriv et regne udtryk, som Amanda kan bruge til at beregne, hvor mange euro hun skal betale for st leje en cykel, en cykelhjelm og en cykel taske i en dag”

En cykel koster 12 euro
En cykelhjelm koster 5 euro
En cykeltaske koster 7 euro


Skriv et svar til: Regneudtryk...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.