Matematik

Hvad ophæver logaritme?

19. februar 2013 af luccasophiestar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey, hvad ophæver en 10-tals logaritme?

Hvad skal jeg foreksempel gange log(2) med, for at logaritmen ophæves?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2013 af Baboss (Slettet)

Tænker du på? 

Log(2) ≈ 0,30103

100,30103 ≈ 2


Svar #2
19. februar 2013 af luccasophiestar (Slettet)

altså, hvis jeg foreksempel har

log(a) = log(2)/3 (=)

og gerne vil finde ud af hvad a er, hvordan fjerner jeg så log'en fra a?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2013 af mathon

der skal ikke ganges, men tages logaritmens inverse funktion

           du ved
                               y = f(x)

                               x = f -1(y)

tilsvarende

                               y = log10(x)

                               x = log10-1(y) = 10y

                     


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2013 af SuneChr

# 2


Skriv et svar til: Hvad ophæver logaritme?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.