Matematik

Hjælp - brøker!

20. februar 2013 af mbtkaras (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg har et problem med den opgave jeg har fået. Håber der er nogen som der vil hjælpe mig med opgave 1 så finder jeg selv ud af resten ;) den hedder 4(2x+1)/x-2 - 3 = 5(x+2)/x-2

Taak på forhånd

/ er en brøkstreg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2013 af mathon

 


                                 4(2x+1)              5(x+2)
                                 ----------  -  3   =  -------                 x≠2                    multiplicer med  (x-2) på begge sider
                                   
x - 2                  x - 2  

 

                                 4(2x+1) - 3(x-2)  =  5(x+2)
 


Svar #2
20. februar 2013 af mbtkaras (Slettet)

Perfekt! Tak

Skriv et svar til: Hjælp - brøker!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.