Matematik
Please hjælp!!!
09. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
738:Givet 1igningerne
ax+5y = 1
4x+ 10y = 3.
Bestem de a, for hvilke ligningssystemet har netop en løsning. Hvor mange løsninger er der, når der ikke er netop en løsning?
739: Fra P( - 1,1) nedfældes den vinkelrette på linien med ligningen y = 2x - 1.
Bestem koordinatsættet til projektionspunktet P'.
De to opgave står i matematik bogen (matematik hf tilvalg)
Please please hjælp!!!
På forhånden tak.
ax+5y = 1
4x+ 10y = 3.
Bestem de a, for hvilke ligningssystemet har netop en løsning. Hvor mange løsninger er der, når der ikke er netop en løsning?
739: Fra P( - 1,1) nedfældes den vinkelrette på linien med ligningen y = 2x - 1.
Bestem koordinatsættet til projektionspunktet P'.
De to opgave står i matematik bogen (matematik hf tilvalg)
Please please hjælp!!!
På forhånden tak.
Skriv et svar til: Please hjælp!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
