Matematik

substitution

26. februar 2013 af amandamkb (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?

 

Udregn følgende ubestemte integrale ved substitution: 

∫2x*e^x^2+1 dx

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2013 af lfdahl (Slettet)

Jeg går ud fra, at du mener: x2+1 i exponenten (?)

Sæt u = x2 + 1 ⇒ du = 2xdx, så du får:

I = ∫2xex^2+1dx + c = ∫eudu + c


Skriv et svar til: substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.