Matematik

Differentialligninger

27. februar 2013 af VERN - Niveau: A-niveau

Hej jeg har fået en opgave for om differentialligninger. Har lidt svært ved at se, hvordan opgaven skal løses. Er der nogen som vil forklare det letforståeligt.

På forhånd tak.

PS opgave vedhæftet

Vedhæftet fil: Differentialligninger.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

a) Integrer funktionen på højre side 2 gange og benyt betingelserne f(0) = 0 og f '(2) = 0 til at fastlægge integrationskonstanterne.

b) Løs ligningen f ''(x) = 0 . Benyt differentialligningen.

c) Benyt, at f '(2) = 0 og beregn f(2) ud fra den fundne løsning, og indsæt så i tangentligningen.


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.