Matematik

Decimeter HJÆLP! :)

01. marts 2013 af PaninnguaqG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er 4,7 DM til CM? kan ikke huske det... :( Please hjælp mig hurtigt! :) :b 

Hvad er 1 CM til CM 

og 10 DM til CM? 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1dm = 10cm .


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2013 af SuneChr

# 0

DM og CM er ikke anvendt skrivemåde, altså med store bogstaver. Se # 1


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. marts 2013 af mette48 (Slettet)

Læs dog dine opgaver inden du viser dem her.

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. marts 2013 af mathon

 

                         1 dm = 10 cm

                         1 = 10 cm/dm

 

         4,7 dm = (4,7 dm) • 1 = (4,7 dm) • (10 cm/dm) = (4,7•10) • (dm • (cm/dm)) = 47 cm

 

          


Skriv et svar til: Decimeter HJÆLP! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.