Matematik

middelacceleration

02. marts 2013 af Jelly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Er der nogle der kan komme med hints til disse opgaver:

grafen til opgaven er uploadet her: http://peecee.dk/upload/view/403397

a) Find middelaccelerationen i tidsintervallet fra 0 s til 6 s.

b) Find momentanaccelerationerne til tiderne t = 0 s, t = 2 s
og t = 6 s.

c) Find middelaccelerationen i tidsrummet fra 6 s til 10 s.

d) Find momentanaccelerationen til tiden t = 8 s.

Håber på respons.

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2013 af peter lind

Middelaccelerationen finder du som Δv/Δt.   Momentalacceleratione finder du ved at tegne en tangent i punktet. Hældningen er så accelerationen i punktet


Svar #2
02. marts 2013 af Jelly (Slettet)

okay vil det så sige:

a) Δv/Δt = (4-0) / (6-0) = 2/3 m/s2

 

b) t=0s svarer til 1,5m/s     ;   t=2s svarer til 1/s     ; t=6s svarer til 0m/s

 

c) Δv/Δt = (4-4) /(6-10) = 0m/s2

 

d) 0m/s

 

Er det korrekt lavet?


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. marts 2013 af peter lind

Jeg har ikke regnet efter; men det ser rimeligt ud


Skriv et svar til: middelacceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.