Matematik

løs lygningssystemet

03. marts 2013 af Biitchfreak (Slettet)

Hej 

Jeg har fået givet en opgave der lyder:

løs ligningssystemet 

4x+5y=13 

x-y=1


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2013 af peter lind

Isoler x i den sidste ligning og sæt resultatet ind i den første ligning


Brugbart svar (2)

Svar #2
03. marts 2013 af 123434 (Slettet)

 

4x+5y=13

4x-4y=4

4x+5y-(4x-4y)=13-4

4x+5y-4x+4y=9

9y=9

y=1

4x+5=13

4x=8

x=2


Skriv et svar til: løs lygningssystemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.