Matematik

trafik

06. marts 2013 af thugdeep (Slettet) - Niveau: A-niveau

det bare opgaver 2 jeg ikke forstår håber at der nogen der kan hjælper mig? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er 4 spørgsmål under Opg 2. Hvad forstår du ikke i opgaven.

I a) skal man beregne den afstand, som en bil der kører med hastigheden v, tilbagelægger i 1 time. Der er vink og vejledning til mange af spørgsmålene. Har du læst disse?

Det er samme opgave, som du har kørende her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1313548


Svar #2
06. marts 2013 af thugdeep (Slettet)

2# 

fuck af her fra .  og ikke spil klog..


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. marts 2013 af papas (Slettet)

???

er dette nødvendigt, får han penge for at hjælpe dig?


Svar #4
06. marts 2013 af thugdeep (Slettet)

nej det gør han ikke. man han kan da svar  ordentligt. sted for at jeg skal følger mig dum. 

han har da i sin tid fået hjælp.

 så han skal da svar pænt...


Svar #5
06. marts 2013 af thugdeep (Slettet)

der er ikke nogen der har tvunget ham til at hjælpe andre...


Svar #6
06. marts 2013 af thugdeep (Slettet)

#3


Brugbart svar (1)

Svar #7
06. marts 2013 af papas (Slettet)

et ordentligt svar til opgaven ville kræve ord som tager et kvarter at nedskrive,udover at læse hele projektet. Jeg gider hellere ikke...

 


Svar #8
06. marts 2013 af thugdeep (Slettet)

 #7

det helt iorden hvis du ikke gider.

man undskyld for mit grimme sprog.bliver bare sur når folk er på  den måde... 


Brugbart svar (1)

Svar #9
06. marts 2013 af papas (Slettet)

i c) får du 100% ved at sige at jeg indsætter a) i b) og får det ønskede

 

i d) må du sige at nævneren ikke må blive nul, v ikke lige med (-b+/-kvrod(d))/2/a ) som funktion af L. du kan evt sætte L=4 m for en numerisk værdi.   v skal fogsaa vaere positiv.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #10
06. marts 2013 af papas (Slettet)

jeg kan kigge på det i morgen, hvis det ikke er forsent for dig

 


Svar #11
06. marts 2013 af thugdeep (Slettet)

nej det er ikke forsent :) 

man mange tak det var virkligt sødt af dig...


Brugbart svar (1)

Svar #12
07. marts 2013 af papas (Slettet)

re opg 2:

a) hastigheden er v km/h dermed

 på een time køres der v km eller v*1000 m        =    D 

 

b) antal biler  pr time = længden af bilerne på denne time D divideret med længden som hver bil optager

                      =D/(L+d)

c) 1e og 2b kombineres 

 

d) nævneren parabel med a>0 og d<0 altid positiv tæler bestemmer fortegnet Vi er interesseret i positivt N

dermed 0< v < 110 (km/h)   hvis det skulle være en motorvejs bro.

 

re 3   N(24.5) = 383     =max N

N(50) = 371

N(80)= 349

     


Svar #13
07. marts 2013 af thugdeep (Slettet)

Men forstår bare ikke opg 2b hvor du siger det skal kombineres med 1e.

Svar #14
07. marts 2013 af thugdeep (Slettet)

Mener c

Brugbart svar (1)

Svar #15
08. marts 2013 af papas (Slettet)

N = D/(d+L) = 1000v/(1e+L)

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #16
08. marts 2013 af papas (Slettet)

skal jeg virkelig ogsaa indtaste 1e) med alle decimalerne ?

 


Skriv et svar til: trafik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.