Engelsk
Fra Dansk til Engelsk
04. oktober 2005 af
kim19 (Slettet)
Sidste sommer lejede vi et hus i Wales. Vi havde set en annonce i en dansk avis, og efter at have diskuteret familiens planer skrev vi et brev til adressen. Ejeren svarede, at huset var ledigt i juli, og da vi havde studeret de vedlagte fotografier, bestemte vi os til at leje det i 14 dage. Vi bestilte billetter til båden fra Esbjerg til Harwich, og den 30.juni startede vi fulde af forventninger.
Vejret var fint og havet roligt, så vi nød rejsen og ankom til Harwich midt på dagen. På vejen gennem England passerede vi flere kendte byer. Vi drak te i Cambridge, en af de to gamle universitetsbyer, og beundrede de smukke, gamle bygninger. Da vi nærmede os Stratford-on-Avon, hvor Shakespeare er født, begyndte vi at se os om efter et passende sted at overnatte. Vi standsede ved et ganske almindeligt hus med et skilt udenfor. Der stod B. & B. på det. Vi blev godt modtaget, fik to dobbeltværelser og sov godt.
Mit forslag.
Last summer we rented a house in Wales. We had seen an advertisement in a Danish newspaper, after having discussed families’ plans, we write a letter to the address. The owner says that the house is vacant In July, and after we had studied the enclosed pictures, we decide to rent that in 14 days. We ordered ticket to the boat from Esbjerg to Harwich, and on the 30 June we started full of expectation. The weather was fin, and the sea was calm, we enjoyed our trip and arrived to Harwich in the middle of the day. On our way through England we passed several famous cities. We drank tee in Cambridge, one of they two old University cities, and admire the beautiful old bindings. As we approached Stratford-on-Avon Where Shakespeare was boon, we started to look after a place to stay for the night. We stopped at quite common house with a sign outside; it wrote B. & B. We where well received and got a double room and slept well.
Kom enlig med nogle retelser, jeg er total dålig til engelsk, så der må være mange...
TAK.
Mvh Kim
Vejret var fint og havet roligt, så vi nød rejsen og ankom til Harwich midt på dagen. På vejen gennem England passerede vi flere kendte byer. Vi drak te i Cambridge, en af de to gamle universitetsbyer, og beundrede de smukke, gamle bygninger. Da vi nærmede os Stratford-on-Avon, hvor Shakespeare er født, begyndte vi at se os om efter et passende sted at overnatte. Vi standsede ved et ganske almindeligt hus med et skilt udenfor. Der stod B. & B. på det. Vi blev godt modtaget, fik to dobbeltværelser og sov godt.
Mit forslag.
Last summer we rented a house in Wales. We had seen an advertisement in a Danish newspaper, after having discussed families’ plans, we write a letter to the address. The owner says that the house is vacant In July, and after we had studied the enclosed pictures, we decide to rent that in 14 days. We ordered ticket to the boat from Esbjerg to Harwich, and on the 30 June we started full of expectation. The weather was fin, and the sea was calm, we enjoyed our trip and arrived to Harwich in the middle of the day. On our way through England we passed several famous cities. We drank tee in Cambridge, one of they two old University cities, and admire the beautiful old bindings. As we approached Stratford-on-Avon Where Shakespeare was boon, we started to look after a place to stay for the night. We stopped at quite common house with a sign outside; it wrote B. & B. We where well received and got a double room and slept well.
Kom enlig med nogle retelser, jeg er total dålig til engelsk, så der må være mange...
TAK.
Mvh Kim
Svar #1
04. oktober 2005 af Romulus (Slettet)
Last summer we rented a house in Wales. We had seen an advertisement in a Danish newspaper, after having discussed the family’s plans, we wrote a letter to the address. The owner answered that the house was vacant in July, and after we had studied the enclosed pictures, we decide to rent it for 14 days. We ordered tickets to the boat from Esbjerg to Harwich, and on 30th June we started, full of expectations. The weather was fine, and the sea was calm, we enjoyed our trip and arrived to Harwich at midday. On the tour through England we passed several famous cities. We drank tea in Cambridge, one of the two old University cities, and admired the beautiful old buildings. As we approached Stratford-opon-Avon where Shakespeare was born, we started searching for a place to stay for the night. We stopped at quite ordinary house with a sign outside; it said B. & B. We were well received/welcomed and got a double room and slept well.
Svar #2
04. oktober 2005 af Mac3 (Slettet)
Ja, der er en del rettelser, men det er bestemt ikke så ringe endda.
Lad os tage den sætning for sætning. (Jeg har IKKE rettet kommaer)
Last summer we rented a house in Wales. PERFEKT.
We had seen an advertisement in a Danish newspaper, after having discussed families’ plans, we write a letter to the address.
DU MANGLER "AND" (..OG EFTER AT HAVE..). FAMILIES SKAL HAVE ET "THE" FORAN, OG SÅ SKAL DU HAVE APOSTROF+S I EJEFALD I STEDET FOR S+APOSTROF, HVILKET SÆTTER ORDET I FLERTAL. "SKREV" ER I DATID, SÅ DET SKAL "WRITE" JO OGSÅ VÆRE.
The owner says that the house is vacant In July, and after we had studied the enclosed pictures, we decide to rent that in 14 days.
"SAYS", "IS" OG "DECIDE" SKAL VÆRE I DATID. "IN" SKAL IKKE VÆRE MED STORT. PRØV AT BRUGE "WHEN" I STEDET FOR "AFTER" I DENNE SÆTNING. ERSTAT "THAT" MED "IT", DA DER IKKE ER NOGEN GRUND TIL AT LÆGGE TRYK PÅ.
"IN 2 WEEKS" = OM TO UGER,
"FOR 2 WEEKS"= I TO UGER.
We ordered ticket to the boat from Esbjerg to Harwich, and on the 30 June we started full of expectation.
"BILLETTER" ER I FLERTAL.
30. = 30th
"STARTED" KUNNE MED FORDEL ERSTATTES MED "SET OUT".
The weather was fin, and the sea was calm, we enjoyed our trip and arrived to Harwich in the middle of the day.
FINE.
DU MANGLER "SÅ" I "..SÅ VI NØD.."
IN HARWICH.
On our way through England we passed several famous cities.
NÅR DU BRUGER "PASSED" HER, GIVER DU ET INDTRYK AF AT REJSE FORBI BYERNE UDEN AT STOPPE I DEM. DU BLIVER NØDT TIL AT BRUGE "PASSED THROUGH", OG SÅ LEVE MED AT DU BRUGER ORDET TO GANGE.
We drank tee in Cambridge, one of they two old University cities, and admire the beautiful old bindings.
THEY = THE
"ADMIRE" I DATID
BYGNINGER = BUILDINGS.
As we approached Stratford-on-Avon Where Shakespeare was boon, we started to look after a place to stay for the night.
WHERE SKAL IKKE VÆRE MED STORT W.
FØDT = BORN
"BEGYNDTE VI AT KIGGE EFTER" = "..WE BEGAN LOOKING FOR.."
DU MANGLER AT OVERSÆTTE "PASSENDE". PRØV MED SUITABLE.
We stopped at quite common house with a sign outside;
DU SKAL HAVE EN UBESTEMT ARTIKEL TILKNYTTET HOUSE: "..QUITE A COMMON HOUSE.."
SÆTNINGEN SLUTTER MED PUNKTUM, IKKE SEMIKOLON.
it wrote B. & B.
"WROTE" VILLE MENE, AT SKILTET SELV SKRIVER, BRUG I STEDET "SAID" (DET FÅR IKKE SKILTET TIL AT TALE!).
We where well received and got a double room and slept well.
"WHERE" BETYDER HVOR, "WERE" BETYDER VAR.
Lad os tage den sætning for sætning. (Jeg har IKKE rettet kommaer)
Last summer we rented a house in Wales. PERFEKT.
We had seen an advertisement in a Danish newspaper, after having discussed families’ plans, we write a letter to the address.
DU MANGLER "AND" (..OG EFTER AT HAVE..). FAMILIES SKAL HAVE ET "THE" FORAN, OG SÅ SKAL DU HAVE APOSTROF+S I EJEFALD I STEDET FOR S+APOSTROF, HVILKET SÆTTER ORDET I FLERTAL. "SKREV" ER I DATID, SÅ DET SKAL "WRITE" JO OGSÅ VÆRE.
The owner says that the house is vacant In July, and after we had studied the enclosed pictures, we decide to rent that in 14 days.
"SAYS", "IS" OG "DECIDE" SKAL VÆRE I DATID. "IN" SKAL IKKE VÆRE MED STORT. PRØV AT BRUGE "WHEN" I STEDET FOR "AFTER" I DENNE SÆTNING. ERSTAT "THAT" MED "IT", DA DER IKKE ER NOGEN GRUND TIL AT LÆGGE TRYK PÅ.
"IN 2 WEEKS" = OM TO UGER,
"FOR 2 WEEKS"= I TO UGER.
We ordered ticket to the boat from Esbjerg to Harwich, and on the 30 June we started full of expectation.
"BILLETTER" ER I FLERTAL.
30. = 30th
"STARTED" KUNNE MED FORDEL ERSTATTES MED "SET OUT".
The weather was fin, and the sea was calm, we enjoyed our trip and arrived to Harwich in the middle of the day.
FINE.
DU MANGLER "SÅ" I "..SÅ VI NØD.."
IN HARWICH.
On our way through England we passed several famous cities.
NÅR DU BRUGER "PASSED" HER, GIVER DU ET INDTRYK AF AT REJSE FORBI BYERNE UDEN AT STOPPE I DEM. DU BLIVER NØDT TIL AT BRUGE "PASSED THROUGH", OG SÅ LEVE MED AT DU BRUGER ORDET TO GANGE.
We drank tee in Cambridge, one of they two old University cities, and admire the beautiful old bindings.
THEY = THE
"ADMIRE" I DATID
BYGNINGER = BUILDINGS.
As we approached Stratford-on-Avon Where Shakespeare was boon, we started to look after a place to stay for the night.
WHERE SKAL IKKE VÆRE MED STORT W.
FØDT = BORN
"BEGYNDTE VI AT KIGGE EFTER" = "..WE BEGAN LOOKING FOR.."
DU MANGLER AT OVERSÆTTE "PASSENDE". PRØV MED SUITABLE.
We stopped at quite common house with a sign outside;
DU SKAL HAVE EN UBESTEMT ARTIKEL TILKNYTTET HOUSE: "..QUITE A COMMON HOUSE.."
SÆTNINGEN SLUTTER MED PUNKTUM, IKKE SEMIKOLON.
it wrote B. & B.
"WROTE" VILLE MENE, AT SKILTET SELV SKRIVER, BRUG I STEDET "SAID" (DET FÅR IKKE SKILTET TIL AT TALE!).
We where well received and got a double room and slept well.
"WHERE" BETYDER HVOR, "WERE" BETYDER VAR.
Skriv et svar til: Fra Dansk til Engelsk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
