Matematik
hjælp
04. oktober 2005 af
Watergate (Slettet)
Hvordan regner jeg dette ud
( t – 2 ) ^2 + (( t –5 ) – 4) ^2 = Kvadratroden ( 29 )
( t – 2 ) ^2 + (( t –5 ) – 4) ^2 = Kvadratroden ( 29 )
Svar #1
04. oktober 2005 af fixer (Slettet)
Har du skrevet ligningen korrekt op?
Løsningsmængden til den forelagte ligning er den tomme mængde.
Dette ses ved at løse andengradslingningen der fremkommer ved udregning af de kvadratiske størrelser.
Alternativt kan man definere funktionen
f(t) = (t-2)^2 + (t-9)^2
og vise at den har en mindsteværdie størren end sqrt(29).
Løsningsmængden til den forelagte ligning er den tomme mængde.
Dette ses ved at løse andengradslingningen der fremkommer ved udregning af de kvadratiske størrelser.
Alternativt kan man definere funktionen
f(t) = (t-2)^2 + (t-9)^2
og vise at den har en mindsteværdie størren end sqrt(29).
Svar #2
04. oktober 2005 af Watergate (Slettet)
Opgaven lyder at:
A( 2,4) C ( t,t-5)
Jeg skal finde hvad t er, når længde vektor AC = sqrt(29)
A( 2,4) C ( t,t-5)
Jeg skal finde hvad t er, når længde vektor AC = sqrt(29)
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
