Matematik

Omskrivning

09. marts 2013 af Jrasbr82 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal omskrive denne formel:

f((1+r)*x)/f(x) -1og forklare undervejs.

Det er en formel der indgår i potensvækst, men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal dele den op.

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt udtrykket for potensfunktionen f(x) = b · xa og udtryk den relative vækst ved modellens parametre.


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. marts 2013 af mathon

benyt

                                         y2/y1 = (x2/x1)a

                                         1+ry = (1+rx)a

                                         ry = py/100 = (1+rx)a - 1

                                         py = [(1+rx)a - 1] • 100


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.