Tysk

Deutscheeee

05. oktober 2005 af Aca_18 (Slettet)
Hej...

Dette er mit bud på en tysk oversættelse... Håber at der er nogen der gider at finde nogle fejl...

Die Kritiker der Zeutung verliehen dir Verfasserin des Buches, Marta Hansen, die Litteraturpreiz dieses Jahres. Sie ist vielleicht nicht die grösste Vervasserin Dänemarks, sie ist aber eine der grössten und dieses Buch ist eines von ihrem besten. Sie gehört absolut zu den führenden Personlichkeiten des kulturellen Dänemark

hygge hej

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2005 af ¤Christina¤ (Slettet)

Hejsa... Ikke liige fordi jeg er så hård til tysk, meen jeg kunne måske forestille mig at nogen af de andre, gerne ville have den danske tekst!!

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)

#1:
Genau - ohne den Dänischen Text haben wir ja überhaupt keine Chance.

//Epsilon

Svar #3
05. oktober 2005 af Aca_18 (Slettet)

Hovsa... det tænkte jeg slet ikke op...
nå, men her er den så:

Avisernes kritikere tildelte bogens forfatterinde, Marta Hansen, dette års litteraturpris. Hun er måske ikke Danmarks største forfatter, men hun er en af de største, og denne bog er en af hendes bedste. Hun hører absolut til det kulturelle Danmarks førende personligheder.

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2005 af la_moi (Slettet)

Zeitung er med i i stedet for u og Literaturpreis er med et t i stedet for to og s i stedet for z!

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2005 af Fingersen (Slettet)

Die Kritiker der Ze/u/(i)tung(en) verliehen d/i/(e)r Verfasserin des Buches, Marta Hansen, d/i/e(n) Li/t/teraturprei/z/(s) dieses Jahres.

Sie ist vielleicht nicht die grö/ss/(ß)te Ver/v/(f)asserin Dänemarks, sie ist aber eine der grö/ss/(ß)ten und dieses Buch ist eines von ihre/m/(n) besten.

Sie gehört absolut zu den führenden Pers/o/(ö)nlichkeiten des kulturellen Dänemark(s)

/.../ = slettes
(...) = indsættes

MVH
Fingersen

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. oktober 2005 af Fingersen (Slettet)

besten = el. Besten

grössten = el. Größten

Skriv et svar til: Deutscheeee

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.