Matematik

Isolering

12. marts 2013 af elissa92

Hej. Håber, jeg kan få lidt hjælp:)

Jeg skal finde pNa / PK. Jeg har uploadet filen, hvor ligningen står.. Jeg har prøvet, men kommer desværre hele tiden væg fra det rigtige resultat.

På forhånd tak :)


Svar #1
12. marts 2013 af elissa92

Det er filen :D

Vedhæftet fil:Hjælp.pdf

Brugbart svar (2)

Svar #2
12. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis vi kalder PNA/PK for x, har ligningen formen

-a = b·log((c+d·x)/(e+f·x)) ,

(c+d·x)/(e+f·x) = 10-a/b ,

c + d·x = 10-a/b · (e + f·x) ,

og dermed

x = PNA/PK = (10-a/b·e - c) / (d - 10-a/b·f)


Svar #3
12. marts 2013 af elissa92

Tusinde tak for hjælp :)


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.