Matematik

Bevis

16. marts 2013 af bobop (Slettet) - Niveau: B-niveau

  Nogen der kan hjælpe med at bevise sætning c.

Vedhæftet fil: b2.bmp

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2013 af Andreww (Slettet)

En funktion, spejlet i x-aksen fremkommer ved at gange hele funktionen med minus.

Hvis du spejler g(x), bliver den til -g(x) og ligger så "ovenover" x-aksen, - og her kan man uden problemer regne arealet.

Så ab -g(x) dx =- ab g(x) dx


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

A = ab y - g(x) dx =  ab 0 - g(x) dx = - ab g(x) dx

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2013 af Andreww (Slettet)

Og med y menes der y=0.


Skriv et svar til: Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.