Matematik
mm-m2
06. oktober 2005 af
Roller88 (Slettet)
jeg har en 0,25 mm der skal regnes om til m^2.. Hvad giver det?
Svar #2
06. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)
Det giver ingen mening - dimensionerne er inkonsistente; 'mm' er et længdemål (et én-dimensionalt mål) mens 'm^2' er et arealmål (to-dimensionalt mål).
//Epsilon
//Epsilon
Svar #3
06. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)
Hvis der menes mm^2:
mm^2 --> m^2
mm^2 * 10*10 = cm^2
cm^2 * 100*100 = m^2
mm^2 --> m^2
mm^2 * 10*10 = cm^2
cm^2 * 100*100 = m^2
Skriv et svar til: mm-m2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
