Matematik

Bevis

21. marts 2013 af gluck123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En der kan bevise sinusrel?.


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2013 af Jerslev (Slettet)

Google kan hjælpe:

http://www.youtube.com/watch?v=IjbAcJaARIQ


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er helt sikkert vist i din bog.
Nedfæld f. eks. højden h fra B på AC. Da er

h = a sin(C) = c sin(A)

Brugbart svar (1)

Svar #3
21. marts 2013 af mathon


          gå ud fra trekantshøjderne

                                     ha = b • sin (C) = c • sin (B)
     hvoraf        
                                              b / sin(B) = c/sin(C)                            
og

                                     hb = c • sin (A) = a • sin (C)
     hvoraf        
                                              c/sin(C) = a/sin(A)

   dvs
                                     a/sin(A) = b/sin(B) = c/sin(C)        


                                    

          

 


                                  


Skriv et svar til: Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.