Studievejledning

Aalborg Uni.

24. marts 2013 af Bensen1 (Slettet)

På UG.dk står der, at alle på HA jura studiet er blevet optaget - betyder det så, at man har mulighed for at komme ind på et snit med 4? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2013 af MaibritG

Det kommer an på antallet af ansøgere i 2013. Er der eksempelvis 40 pladser og 500 ansøgere, jamen så begynder man naturligvis at kigge på gennemsnit.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. april 2013 af npcnb (Slettet)

Hvis du søger i år mener jeg dog der er så godt som 100% sikkerhed. Inden jeg startede mit studie i Aarhus var jeg i Aalborg for at høre om deres uddannelser. Her fik jeg at vide at det var universitetets politik, at det skulle varsles x antal år i forvejen hvis en uddannelse fik adgangskvotient på (i Aalborg). AAU er altså (selvom det lyder mærkeligt), efter hvad jeg fik at vide, tvunget til at optage alle eventuelle ansøgere på uddannelser der skilter med "alle optaget".


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. april 2013 af Pettson

Bacheloruddannelse
Erhvervsøkonomi og erhvervsjura

På AAU hedder uddannelsen erhvervsjura og kan læses som en 3-årig bacheloruddannelse. …
Der er fri adgang til bacheloruddannelsen ved Aalborg Universitet. Det betyder, at alle, som opfylder adgangskravene, vil blive optaget. Der er derfor ingen specielle krav for ansøgere i kvote 2.”
[min understregning]

Adgangskrav
For at blive optaget på bacheloruddannelsen i erhvervsøkonomi og erhvervsjura skal du have en studentereksamen (stx), højere forberedelseseksamen (hf), højere teknisk eksamen (htx), højere handelseksamen (hhx), eux eller en tilsvarende udenlandsk eller international eksamen.
Specifikke adgangskrav er dansk A, engelsk B, matematik B samt enten historie B, idehistorie B, samfundsfag B, samtidshistorie B eller international økonomi B. Alle fag skal være bestået.
Opfylder du ikke de specifikke adgangskrav, kan du tage de fag eller niveauer, du mangler, som faglig supplering.”
[min understregning]


Skriv et svar til: Aalborg Uni.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.