Dansk

Et dukkehjem

07. oktober 2005 af Helin (Slettet)
Hej. Jeg overvejer at skrive min sso i dansk om bogen "et dukkehjem". Men vil høre om det er en bog I andre kan anbefale, og er der meget man kan analysere og drage relationer til? Jeg mener, som fx med bogen Den kroniske uskyld af Klaus Rifbjerg, der kunne man se, at der var klare relationer til biblen... Jeg kan nemlig godt lide at skrive, analysere og fortolke om bøger, hvor man kan drage paralleller til andre ting og derfor diskutere det!


Svar #1
07. oktober 2005 af Helin (Slettet)

sorry, der skulle stå derefter, og ikke derfor i sidste sætning!

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2005 af SomeOneMore (Slettet)

Hmm det bedste vil selvfølgelig være at spørge din lære til råds.

Jeg ved ikke hvor meget der er i den, til en sso, men jo, der er meget at tage fat i den generelt. Og den er skrevet i en periode (det moderne gennembrud), der gør det utrolig nemt at perspektiverer til andre (kan dog ikke lige komme i tanke om andet end Herman Bang, af det vi har læst, i øjeblikket). Og Ibsen er også en af de mere spændende forfattere at tage fat på, hvis du skulle komme ind om ham. Jeg synes selv det var en utrolig spændende bog, og vi brugte pænt meget tid på at snakke bogen igennem.

Jeg tror bestemt ikke det er noget dårligt valg.

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2005 af Mette_A (Slettet)

Lige i øjeblikket går der et teaterstykke på østre gasværk tror jeg det er, som hedder Nora, det er en moderne udgave af et dukkehjem - den kunne du også sagtens drage paralleler til.

Skriv et svar til: Et dukkehjem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.