Matematik

Help

02. april 2013 af Thorhund (Slettet) - Niveau: 8. klasse
1+x=16-2x
(hvordan løser jeg denne?)

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2013 af Mixzo (Slettet)

Hej Thorhund.       1+x=16-2x                                  1+3x=16                                   3x=15                                    x=15/3              Mvh                                                                              


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. april 2013 af 123434 (Slettet)

1+x=16-2x

x+1-1=16-2x-1

x=15-2x

x+2x=15

3x=15

3x/3=15/3

x=5

 


Skriv et svar til: Help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.