Tysk

Oversætte tal:P

03. april 2013 af XxNadiaxX (Slettet)

et tusind og otte hundrede fem

kan i skrive det på tysk (MED BOGSTAV)


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. april 2013 af 123434 (Slettet)

Et bud:

eintausendachthundertundfünf 


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2013 af Tyskfødt (Slettet)

In Buchstaben geschriebene Zahlen schreibt man zusammen, wenn sie kleiner als eine Million sind, und getrennt, wenn sie größer als eine Million sind.

- zweitausend(und)zehn = 2010

- neunzehnhundertneunundneunzig eller (ein)tausendneunhundertneunundneunzig  = 1999

- (ein)tausendsechsundsechzig = 1066

- siebzehn Milliarden = 17 000 000 000

- zehn Millionen fünfhundertdreiundzwanzigtausendachthundertsechsundsiebzig = 10 523 876

- zwei Millionen = 2 000 000

(aber: der zweimillionste Teil)

- achteinhalb

(aber: acht Komma fünf)


© Duden - Die deutsche Rechtschreibung, 25. Aufl. Mannheim 2009 [CD-ROM]


Skriv et svar til: Oversætte tal:P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.