LaTeX
Transparency
09. oktober 2005 af
e^(Pi*i)+1=0 (Slettet)
Jeg har lavet et par plots i Maple;
VolumesOfRevoolution Tutor:
f:=x->3/2+x^(1/4);
g:=x->sqrt(x-1);
Jeg får således et plot af to grafer, der er drejet om x-aksen, altså kan jeg kun se den ene funktion, når jeg eksporterer til .eps og vil have det ind i mit .tex dokument.
Er der nogen, der kan hjælpe mig med, hvordan jeg får gennemsigtigheden med i .tex dokumentet?
Jeg kan fra Maple eksportere til; bmp, gif, jpg, eps, pov, dxf og wmf.
Hvad skal jeg smide i min preamble, for at grafikken stadig bliver pæn, som hvis jeg havde brugt .eps?
På forhånd tak.
VolumesOfRevoolution Tutor:
f:=x->3/2+x^(1/4);
g:=x->sqrt(x-1);
Jeg får således et plot af to grafer, der er drejet om x-aksen, altså kan jeg kun se den ene funktion, når jeg eksporterer til .eps og vil have det ind i mit .tex dokument.
Er der nogen, der kan hjælpe mig med, hvordan jeg får gennemsigtigheden med i .tex dokumentet?
Jeg kan fra Maple eksportere til; bmp, gif, jpg, eps, pov, dxf og wmf.
Hvad skal jeg smide i min preamble, for at grafikken stadig bliver pæn, som hvis jeg havde brugt .eps?
På forhånd tak.
Skriv et svar til: Transparency
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
