Matematik

Rentesats

05. april 2013 af Jesper202 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Sidder lige og fumler med nogle lektier og kan ikke finde ud af formlen nogle der kan hjælpe?

Hvis du sætter 400 kr. i banken til en rentesats på 2,5% p.a., hvor mange penge har du så om 1 år


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. april 2013 af c_aastrup

2,5% af 400 er

0,025 * 400 = 10

Så efter et år er der

400 + 10 = 410


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Formlen er

K1 = 400 * (1,025)1 = 410

:-)


Skriv et svar til: Rentesats

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.