Matematik

Stamfunktion

09. april 2013 af TomGerhard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

 

Jeg har et spørgsmål til opgaven som er vedhæftet.

Man kan ud fra den bestemte integrale, se hvilke x-værdierne man skal aflæse for.

Og jeg få x=2 i (2,-1) og x=8 i (8,5), og da grafen viser stamfunktionen til f, vil det så sige at man skal beregne.

g(8)-g(2)=5-(-1)=6

 

Altså giver integralet, eller arealet under grafen på dette område så 6? Eller er jeg helt galt på den?

 

På forhånd tak :)

vh. Gerhard

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2013 af peter lind

Det er korrekt


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.